Tiedonkeruun salliminen kaikilla verkkosivustoilla

Voit sallia tiedonkeruun kaikilla verkkosivustoilla seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Mene Yksityisyys-osioon
  3. Valitse Yksityinen selaus -komponentti ja napsauta Asetukset-painike-kuvaketta.

Tämä avaa Yksityisen selauksen asetukset-ikkunan.

4. Jos komponentti on pois käytöstä, ota se käyttöön asettamalla kytkin ikkunan yläosassa Käytössä-asentoon.
  5. Valitse Kerää vain tilastotiedot -valinta.

Kaspersky-sovellus havaitsee ja laskee yritykset seurata toimintaasi verkossa estämättä niitä. Voit tarkastella tuloksia komponentin toiminnasta -raportissa.